Kalendari i Eventeve 2019

dhjetor 7, 2018

Të nderuar kolegë dhe bashkëpunëtorë,
Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë mbi kalendarin e eventeve që Expocity Albania do të organizojë gjatë vitit 2019:

 1. Edicioni 2të Edicioni 2të, “Samiti i Diasporës”, në datën 1 Mars, 2019;
 2. Edicioni 2të, ”Panairi & Forumi Ndërkombëtar i Agrobinzesit dhe Agroteknikës 2019”, në datat 15-16 Mars 2019;
 3. Edicioni 4rt, “Tekno Hotel Expo 2019”, në datat 21-23 Mars 2019;
 4. Edicioni 3të, ”Panairi Ndërkombëtar i Turizmit Tirana 2019”, në datat 5-6 Prill 2019;
 5. Edicioni 4të, “Olimpiada e Aftësive Profesionale”, Prill 2019;
 6. Edicioni 4të, “Festivali i i Ushqimit & Pijeve 2019”, në datat 10-12 Maj 2019;
 7. Edicioni 1rë, “Panairi dhe Forumi i Teknologjisë 2019”, në datat 19-21 Shtator 2019;
 8. Edicioni 1rë, “Panari Ndërkombëtar i Artit 2019”, në datat 26-29 Shtator 2019;
 9. Edicioni 3të, “Panairi dhe Forumi i Energjisë 2019”, në datat 4-5 Tetor 2019;
 10. Edicioni 4rt, “Auto Sallon Tirana 2019”, në datat 10-13 Tetor 2019;
 11. Edicioni 2të, ”Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2019”, në datat 25-27 Tetor 2019;
 12. Edicioni 2të, “Panairi i Tekstileve & Lëkurës 2019”, në datat 1-2 Nëntor 2019;
 13. Edicioni 2të, “Panairi i Bukurisë 2019”, në datat 15-16 Nëntor 2019;
 14. Edicioni 3të, “Panairi i Martesave & Stili i Jetesës 2019”, 21-23 Nëntor 2019.
 15. Edicioni 2të, “Panairi i Sigurisë”, 13-14 Dhjetor, 2019.

Për më tepër informacion ju lutem kontaktoni:
marketing@expocity.al
www.expocity.al

Me respekt,
Stafi i Expocity Albania