Food & Drink Festival 2019 – Vizitorët

Expocity Albania, përmes një fushate të gjerë komunikimi do të mundësojë në kohë, informacion të nevojshëm dhe të rëndësishëm mbi përmbajtjen e Edicionit të 4rt të Festivalit të Ushqimit dhe Pijeve 2019, duke targetuar kategori të ndryshme, si edhe konsumatorët final nga Shqipëria, rajoni edhe më gjerë si më poshtë:

 • Tregtarët me shumicë;
 • Dyqanet e produkteve tradicionale;
 • Tregtuesit e ëmbëlsirave dhe gourmet;
 • Distributorët rajonal të kompanive importuese;
 • Shoqatat tregtare të ushqimit dhe pijeve;
 • Tregtuesit e mishit & peshkut;
 • Restorantet dhe agrofermat e produkteve organike;
 • Restorante të degustimit të verës;
 • Konsumatorët e thjeshtë;
 • Restorantet;
 • Hotelet;
 • Bujtina;
 • Dyqanet e pijeve alkoolike;
 • Kafeteritë;
 • Furra buke;
 • Shefat e kuzhinës;
 • Somelier;
 • Investitorë të huaj.