Food & Drink Festival 2019 – Ekspozuesit

Festivalin e Ushqimit dhe Pijeve 2019 do të marrin pjesë përfaqësues të kompanive vendase dhe të huaja që prodhojnë, përpunojnë, eksportojnë dhe importojnë produkte ushqimore të kategorizuara, si:

 • Peshku dhe ushqimet e detit
 • Mishi dhe produktet e mishit
 • Vaj ulliri
 • Nën produktet e qumështit
 • Vezët
 • Çaj dhe kafe
 • Pije alkoolike; birrë, verë etj.
 • Furrat e bukës
 • Ujë mineral
 • Mjaltë
 • Produktet organike
 • Embëlsira
 • Rrjete supermarketesh
 • Snack foods & Crisps
 • Ushqimi i fëmijëve
 • Restorante
 • Erëzat dhe përbërësit e ushqimit
 • Ushqimi i konservuar
 • Frozen Food
 • Pije jo alkoolike
 • Shtëpi botuese dhe revista
 • Katering
 • Franchise food
 • Teknologjitë e përpunimit, ruajtjes, magazinimit, etiketimit, paketimi i produkteve ushqimore dhe pijeve.
 • Ndërmarrjet e përpunimit të prodhimeve.
 • Insitucione financiare, shoqata dhe organizata ushqimore
 • Restorantet e agroturizmit
 • Slow Food Albania