Safe on two wheels
Edicioni i 11-të i Konkursit Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota” mbërrin në fazën finale. Finalja Kombëtare, të shtunën më 14 Maj 2022, ora 09:00 në sallën e brendshme të Expocity 13 Shkolla Finaliste dhe 52 fëmijë në një finale që ka për qëllim edukimin dhe njohjen e fëmijëve me sinjalistikën rrugore ...
International Tourism & Environment
Tirana International Tourism and Environment Days is a unique event where all the Travel and Tourism professionals, Environment experts along with all Travelling enthusiast from all over the world could get together and discuss these new trends.
Automotive Fair Albania
Rruga drejt edicionit të parë të Automotive Fair Albania është hapur zyrtarisht!

Takimi i shumëpritur për industrinë e rrotakëve , një vitrinë rajonale për sipërmarrjet më novatore, po vjen në Automotive Fair Albania, në datat 17-19 qershor 2022, në Expocity, Tiranë.
Energy 2022
On June 28-29, 2022, Expocity Albania organizes the 4th Edition of theInternational Energy Fair and Forum.”Opportunity in the vortex of the crisis”: Energy Expo & Forum 2022 will address the current situation of the energy sector, the crisis in which the world is today, to which Albania is not immune.
Leather Line
Leather Line - 3-rd Edition
13-15 October
REZERVO DATEN
AgroTech Expo 2022
The 3rd Edition, International Agribusiness and Agro-Technology Expo, AGROTECH Expo 2022, organized by Expocity Albania, will take place on November 24-26, 2022.The exhibition offers a business communication platform for the most important local, regional and international actors...

EVENTS CALENDAR 2022