Ekspozitat Tregtare dhe Eventet

Posted by theadmin on dhjetor 5, 2018
0
Category: Blog
Ekspozitat dhe eventet janë të vlefshme për bizneset, sepse ato lejojnë komunikimin ballë për ballë dhe ofrojnë mundësi për networking. Ekspozitat u mundësojnë të takoni shumë njerëz që kanë rëndësi për biznesin tuaj në një vend, duke përfshirë klientët ekzistues, prospekte të reja, furnizuesit, këshilltarët, investitorët, konkurrentët dhe aktoret kryesore te sektorit. Ekspozitat vijnë në të gjitha format dhe madhësite, por dy llojet kryesore janë ekspozitat me fokus  konsumatorët (B2C) dhe panairet apo ekspozitat tregtare
2018 ka qenë një vit që ia vlen të kujtohet për industrinë e ekspozitave tregtare dhe ngjarjeve të biznesit në të gjithë botën – me shumë vëmendje në bashkimet dhe blerjet e kompanive (M&A), mbi ndryshimin e formateve të eventeve ose “festivalizimin” dhe në një panoramë globale të ndryshuar. Ashtu si çdo vit, ekipi i UFI-it ka përdorur si bazë Kongresin Global të shoqatës tonë si dhe shumë biseda në mbarë botën, për të izoluar