Kalendari i Eventeve 2019

Posted by Enis Zajmi on qershor 13, 2019
0
Category: Blog
Të nderuar kolegë dhe bashkëpunëtorë, Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë mbi përditësimin e Kalendarit të Eventeve 2019 në Expocity Albania: Edicioni i 2të, “Samiti i Diasporës”, në datën 1 Mars 2019; Edicioni 2të, ”Panairi & Forumi i Agrobiznesit dhe Agroteknikës 2019”, në datat 15-16 Mars 2019; Edicioni 4të, “Tekno Hotel Expo 2019”, në datat 21-23 Mars 2019; Edicioni 3të, ”Panairi Ndërkombëtar i Turizmit Tirana 2019”, në datat 5-6 Prill 2019; Edicioni 4të, “Festivali i i Ushqimit
Nga Misela Patrioti Nëse kthehemi disa dekada pas ose më lehtë akoma të pyesim gjyshërit tanë, me siguri do t’ju tregojnë mbi vështirësitë e shumta që kishin fermerët e çdo aktorë tjetër i këtij sektori për të punuar. Ajo çfarë duam të themi me këtë shkrim dhe koncepti kryesor i panairit është që Shqipëria ka vuajtur dhe vuan mungesën e zhvillimit teknologjik, faktin që ne nuk kemi ecur dhe nuk ecim me hapin e kohës
Nga Misela Patrioti Vetë jeta është një udhëtim, ndaj shpirti duhet të jetë një turist, edhe nëse është vetëm një herë në një kohë, duhet të njoh vlerën e njerëzve, pasi ai është një ndryshim që vazhdon, i thellë dhe i përhershëm në idetë e jetës. Ndoshta në udhëtim do të takosh shumë virtyte nga njerëz kalimtarë, por ndoshta do të takosh dhe veten, e më beso para pasqyrës nuk do të ndihesh më njësoj.
Një studim i fundit i kryer nga CEIR zbulon se profesionistët e bizneseve vlerësojnë më shumë takimet ballë për ballë dhe marrëdhëniet ekzistuese si burim informacioni për bizneset e tyre dhe përsa i përket vendimarrjeve të tyre për blerje të ndryshme… Prezantimet tregtare (panairet) janë burimi më i rëndësishëm për marrjen e informacionit dhe të vendimeve blerëse, sipas një sondazhi të ri nga Qendra për Kërkime e Industrisë Ekspozuese (CEIR) në Shtetet e Bashkuara të
Exhibition World pyeti Howard Klein, moderatorin e Kongresit të 85 të UFI-t në Shën Petersburg, për të vecuar pikat kryesore nga ky event i rëndësishëm i vitit për sektorin. Duke marre parasysh qe kam qenë shumë herë në Rusi, isha i etur të shihja se si do të shkonte Kongresi i UFI-t në Shën Petersburgut; ishte kënaqësi që e mbështeta atë nga skena. Këto janë ndër pikat kryesore që do të vecoja: Eksperti i konkurrencës