Beauty Expo 2018 – Vizitorët

Janë të ftuar të vizitojnë Beauty Expo 2018 të gjithë:

  • Konsumatorët
  • Dyqane kozmetike
  • Blerësit nga rajoni
  • Markat e huaja (që dëshirojnë të hyjnë në shpërndarësit lokal / rajonal)
  • Blerësit e dhuratave të fundvitit (shoqëritë, individët)
  • Investitorët etj.

Për të marrë informacion mbi tendencat e fundit për produktet dhe shërbimet;

Për të përfituar zbritje të veçanta dhe marrëveshjet e fundvitit në produktet e paraqitura;

Për të marrë pjesë në seminare, master klasa ose mësime të ofruara nga markat e ndryshme të bukurisë;