Tirana Auto Sallon 2019 – Vizitorët

 • Të apasionuarit e sektorit;
 • Konsumatorë të interesuar në blerje individuale;
 • Përfaqesues kompanish të interesuar në flota makinash, dhe/ose produkte e shërbime të tjera;
 • Distributore;
 • Përfaqësues të markave të huaja;
 • Përfaqësues të institucioneve që prekim sektorin automotiv dhe sigurinë rrugore;
 • Përfaqësues të Ambasadave dhe Dhomave të ndryshme;
 • Shoqata të auto-ve;
 • Inxhinier, specialist dhe profesionistë të tjere të sektorit;

Të gjithë do të mund të informohen mbi proçesin e gjatë dhe unik të prodhimit të makinave deri në lançimin e tyre. Fjala e fundit e teknologjisë, modelet e fundit të makinave, test drive, drift show, forum, worshops, show, Special DJ, lojra, argëtim dhe jo vetëm!

Arsye për ta vizituar:

 • Informimi i vizitorëve mbi marka të ndryshme të makinave;
 • Prodhuesit, importuesit dhe ekspertë të sektorit do të promovojnë modele të larmishe, si dhe do te ofrojme informacionet me te reja të rreth auto-ve;
 • Njohja me furnizuesit e mëdhenj dhe sigurimi i marrëdhënieve të reja të biznesit;
 • Prezantime me teknologjitë më të fundit në zhvillim;
 • Argëtohim dhe show (DJ, Test drive, Drift, Video Games, Go Kart etj.);
 • Merrni pjesë në forumin informues dhe mësoni më shumë prej ekspertëve më të njohur të industrisë;
 • Njihuni me tendencat e reja të tregut;
  Bëni një hap përpara nga risitë dhe zhvillimet në treg;
 • Bëni një hap përpara duke u njohur me risitë dhe zhvillimet në treg
 • Merrni një vrojtim ekskluziv të kompanive dhe shërbimeve më të reja përmes shqyrtimit dhe testimit në vend.

Evente gjatë “Tirana Auto Sallon 2019”

 • Mbrëmje Gala – Dita e Hapjes (Me Ftesa)
 • Test drive me modelet e fundit
 • Ushqim, Kafe & Pije Freskuese
 • Konferencë / Forum Informues me Panele Ekspertesh dhe të Ftuar Ekskluziv të Sektorit;
 • Gara Go -Kart, garë në pistë
 • Workshop-e – Ndërgjegjësim, Diskutim, Debat & Informim
 • Rekrutime stafi nga markat prestigjoze të makinave / Open House
 • Drift SHOW
 • Lojra & Argëtim
 • DJ Special

Fushata promovuese:
Strategji plotësisht e integruar e marketingut për të siguruar numër sa më të lartë të pjesëmarrësve

 • Reklama dhe editoriale (botime të shtypura dhe online)
 • Spote ne TV dhe në Radio
 • Marketing Outdoors
 • Një fushatë intesive dhe e vazhdueshme e mediave sociale
  • Facebook (34k + pëlqime) , Instagram (2450+ ndjekës) , Twitter (235 + ndjekës), LinkedIn (165+ ndjekës )
 • Promovimi përmes shoqërive të kësaj industrie, përmes ekspozuesve dhe bashkëpunëtorëve
 • Një website plotësisht i integruar http://expocity.al/