Tirana Auto Sallon 2019 – Ekspozuesit

“Tirana Auto Sallon 2019” fton të gjithë shoqëritë si më poshtë të ekspozojnë produktet dhe shërbimet e tyre më të fundit, të kategorizuara si më poshtë:

 1. Motorrike
  • Makina pasagjerësh
  • Makina sportive
  • Makinat premium
  • Linja dhe mini-autobusë
  • Karvanët, shtëpitë e lëvizshme
  • Kamionë, Rimorkio dhe makina të tjera trailer
  • Automjete komerciale
  • Makina elektrike dhe automjete alternative
  • Motorçikleta dhe Motorr të madhësive të ndryshme
 2. Pjesët e këmbimit dhe aksesorët
  • Aksesorët e mjeteve motorike
  • Pajisjet audio dhe video të makinave
  • Pajisjet e komunikimit dhe navigimit të makinave
  • Paisje sigurie dhe Kamera sigurie
  • Rrota dhe goma
  • Pjesët për ndryshime të automjeteve
 3. Mirëmbajtja
  • Vajra dhe Lubrikante
  • Antiftize dhe solucione të tjera
  • Solucione për ruajtjen e të gjitha pjesëve të makinës
 4. Shërbime
  • Asistencë mbi Legjislacionin rrugor
  • Shkollat e drejtimit të automjeteve
  • Logjistikë
  • Riparime elektrike dhe diagnostikimi i mjeteve
  • Riparim dhe mirëmbajtje të sistemit të kondicionimit të auto-ve
  • Shërbim karotreci
  • Monitorimi i automjeteve GPS
  • Monitorimi i konsumit të karburantit
 5. Shërbimet financiare dhe software
  • Banka Leasing
  • Kompaani Sigurimi
  • Kompani teknologjike që ofrojnë programe software për këtë sektor;
  • Shërbime online dhe aplikacione të sektorit;

Pse duhet të jeni ekspozues

 1. Promovimi i brandit që përfaqësoni përballë konkurrencës, duke nxjerr në pah atributet unike të modeleve më të fundit;
 2. Mundësi për të gjeneruar klientë të rinj, si dhe kontakt i drejtpërdrejte me blerësit potencial, bashkëpuntorë, përfaqësues kompanish me interes blerje flotash etj;
 3. Realizimi i marrëdhënieve të reja ose ekzistuese me shoqëri të tjera pjesëmarrëse, si dhe takime B2B;
 4. Mbulim i gjerë mediatik me mediat kryesore në vend;
 5. Lançimi i modeleve tuaja më të fundit, me shfaqje personale përballë konkurrencës, si edhe blerësve potencial;
 6. Mundësia për të lançuar konferencë, workshop ose trajnime live gjate ditëve të panairit, ku mund të ftoni staf ose klient potencial.