Textile, Leather & Fashion 2018 - Rreth Panairit

Expocity Albania organizon në datat 19-20 Tetor 2018 Edicionin e parë të Textile, Leather & Fashion Expo 2018.

Ky panair synon të zgjerojë nivelet e bashkëpunimit në tregun rajonal të industrisë tekstile, lëkurës e këpucëve, atë të fasonëve dhe në industrinë e modës. Ekspozimet, prezantimet, forumet etj. do të fokusohen në evidentimin e potencialeve të kësaj industrie jo vetëm të tregut shqiptar por dhe rajonal.