Rezervo takim me bizneset Turke – Tekstile & Lëkurë Expo 2019

Shfrytëzojeni mundësinë për t’u takuar me kompanitë më të njohura turke në industrinë e tekstileve dhe lekurës në Edicionin e dytë të “Panairit të Tekstilit & Lëkurës 2019”. Ky panair është një nga eventet më të shumëpritura për të gjithë profesionistët që kanë në fokus zhvillimin e këtij sektori në Shqipëri.

AKBARKOD

Lexues dhe printer barkodi|Terminal dore

Rezervo

AKBARKOD

İZER FERMUAR

Aksesore Tekstile

Rezervo

İZER FERMUAR

ATA İMALAT

Aksesore Tekstile

Rezervo

ATA İMALAT

EMAKS

Aksesore Tekstile

Rezervo

EMAKS

AR-TEKS

Aksesore Tekstile

Rezervo

AR-TEKS

KLEOPATRA DÜĞME

Aksesore Tekstile

Rezervo

KLEOPATRA DÜĞME

TREND ETİKET

Aksesore Tekstile

Rezervo

TREND ETİKET

Arbağ

Materiale Këpucësh

Rezervo

Arbağ

Ziylan Taban

Shollë Këpucësh

Rezervo

Shollë Këpucësh

Prestij Makina

Makineri Këpucësh

Rezervo

Prestij Makina

Turgut Kardeşler

Lëkurë e Përpunuar

Rezervo

Turgut Kardeşler

AKSU AYAKKABI & TABAN

Shollë Këpucësh

Rezervo

AKSU AYAKKABI & TABAN

SVS Tekstil

Lëkurë Sintetike dhe Tekstile Këpucësh

Rezervo

SVS Tekstil