Organizues

Projektoni dhe krijoni një Panair, Konferencë, evente të posaçme ose mbledhje private, organizoni mbledhje biznesi, prezantime kompanie, planifikoni takime B2B përfshirë dhe tregjet ndërkombëtare, etj.

Expocity Albania u ofron organizatorëve stafin, asistencën dhe mjetet, shërbimet dhe disponueshmërinë e nevojshme për të arritur rezultate të shkëlqyera.