NJOFTIM RRETH SITUATËS SË COVID-19

mars 14, 2020

Të nderuar partnerë, bashkëpunëtorë dhe miq,

Expocity Albania ju fton të ruani qetësinë në situatën aktuale të vendit!

Në këto kohë të vështira që jo vetëm vendi ynë, por e gjithë bota po kalon për shkak të virusit COVID-19, të gjithë duhet të sensibilizohemi që të mbrojmë veten, familjen dhe komunitetin ku jetojmë e punojmë. Pandemia kërkon përgjegjshmëri, ndërgjegjësim, disiplinë dhe solidaritet.

Lutjet dhe mendimet tona shkojnë për njerëzit që janë prekur nga ky virus famëkeq. Vlerësojmë jashtëzakonisht punonjësit e kujdesit shëndetësor, komunitetet lokale dhe qeveritë në mbarë botën, të cilët janë në vijën e parë, duke punuar për të frenuar COVID-19.

Ju bëjmë me dije se ne po vëzhgojmë me vigjilencë situatën e COVID-19 dhe ecurinë e përhapjes së tij në mbarë botën dhe kemi marrë masa për të siguruar një ambient të shëndetshëm në qendrën tonë.

Të gjithë së bashku mund të ndryshojmë rrjedhën e kësaj pandemie që ka prekur botën. Studimet shkencore na kanë treguar që nëse çdo vend arrin të zbulojë, testojë, trajtojë dhe izolojë rastet e infektuara, atëherë ne mund t’ja dalim mbanë.

Të gjithë së bashku! Ne do t’ia dalim mbanë!

Ekipi i Expocity Albania!