Kontakt

Adresa: Expocity Shqipëri, Tirane-Durrës, Autostrada Km 8, Tiranë, Shqipëri 1032

Cel: +355 67 409 0069

Marredhenie me Publikun: marketing@expocity.al

Informacion i Përgjithshëm: info@expocity.al


Ku ndodhemi

Kontakto direkt

Na shkruani ne formen e kontaktit meposhte dhe stafi jone do te vihet ne kontakt per kerkesen tuaj.

    Emri Mbiemri

    Email

    Subjekti

    Mesazhi