rreth panairit

HoReCa Expo Albania - Rreth Panairit

HoReCa Expo Albania do të mbajë edicionin e saj të tetë në datat 4-5-6 Mars 2022 në Expo City Albania.
Pesë evente do të ndodhin në mënyre paralele gjatë HoReCa 2022.

– Panairi HoReCa
– Panairi i Paketimit dhe Teknologjisë
– Gara ndërkombëtare e kulinarisë Gastro Alb
– Degustimi i birrës (Për herë të parë)
– Konferenca Kombëtare e Hotelerisë

Aktiviteti zhvillohet në Expocity, qendra më e madhe e panaireve në rajon!

Mos mungoni në këtë event i cili sjell shumë ndihmë dhe zgjidhje për biznesin tuaj, ndërkohe që ju siguron një kohë të bukur dhe argëtuese midis garave të kulinarisë.
Ju mirëpresim.