Tregtia e lirë globale nuk është menyra natyrore e gjërave, ndaj do perkujdesje dhe të mirembahet. Sophus Reinert dhe Dante Roscini diskutojnë për tregtinë përgjatë kohërave dhe atë që na
Nga Misela Patrioti Bukuria është një e vërtetë që ju pëlqen të gjithëve, pa u munduar të deformohet apo të tjetërsohet. Bukuria fiton shumë kur bashkohet me estetikën, i përngjason
Edicioni i dhjetë i raportit Globex – Tregu global i ekspozitave tregtare dhe organizimeve – Vlerësimi dhe parashikimi në 2022 Raporti Globex 2018 tregon se rritja e tregut të ekspozitave
Rezultatet përfundimtare të studimit të parë botëror mbi rëndësinë ekonomike të eventeve të biznesit ballë për ballë, u publikuan ne Nentor nga Këshilli i Industrisë të Eventeve (EIC), i cili
Ekspozitat dhe eventet janë të vlefshme për bizneset, sepse ato lejojnë komunikimin ballë për ballë dhe ofrojnë mundësi për networking. Ekspozitat u mundësojnë të takoni shumë njerëz që kanë rëndësi