Rezultatet përfundimtare të studimit të parë botëror mbi rëndësinë ekonomike të eventeve të biznesit ballë për ballë, u publikuan ne Nentor nga Këshilli i Industrisë të Eventeve (EIC), i cili
Ekspozitat dhe eventet janë të vlefshme për bizneset, sepse ato lejojnë komunikimin ballë për ballë dhe ofrojnë mundësi për networking. Ekspozitat u mundësojnë të takoni shumë njerëz që kanë rëndësi
2018 ka qenë një vit që ia vlen të kujtohet për industrinë e ekspozitave tregtare dhe ngjarjeve të biznesit në të gjithë botën – me shumë vëmendje në bashkimet dhe