Ekspozitat tregtare janë motorët më të fuqishëm të rritjes ekonomike që nxisin rimëkëmbjen ekonomike dhe përparimin e BE-së me një ritëm të shpejtë Ekspozitat tregtare luajnë një rol kyç në
Të nderuar partnerë, bashkëpunëtorë dhe miq, Expocity Albania ju fton të ruani qetësinë në situatën aktuale të vendit! Në këto kohë të vështira që jo vetëm vendi ynë, por e
Për të tretin vit radhazi, në Tiranë, në datat 13-14 Mars 2020, Expocity Albania organizon Panairin më të madh ndërkombëtar të agrobiznesit dhe agro-teknikes “AGROTECH Expo 2020”. Kjo është një
6 Mujori i Parë Edicioni i 2-të, “Security & Safety Expo 2020”, 6-7 Shkurt; Edicioni i 2-të, “Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës & Planifikimit Urban 2020”, 20-22 Shkurt; Edicioni i 5-të,

qershor 13, 2019

Kalendari i Eventeve 2019

Të nderuar kolegë dhe bashkëpunëtorë, Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë mbi përditësimin e Kalendarit të Eventeve 2019 në Expocity Albania: Edicioni i 2të, “Samiti i Diasporës”, në datën 1 Mars 2019;