korrik 14, 2020

Financimet në Bujqësi

Vijoi rradha e webinareve të organizuara nga Expocity Albania me webinarin e datës 7 korrik mbi një temë tejet të rëndësishme siç janë financimet në sektorin bujqësor. Në një kohë
Në datën 19 Qershor, Expocity Albania zhvilloi webinarin – TRENDET DIXHITALE, SHËRBIMET FINANCIARE. Ky webinar u fokusua në trendet e online banking, inovacionin e nevojshëm në shërbimet financiare, përditësimin e
Në datë 10 Qershor 2020, Expocity Albania, organizoi webinarin me temë “Investimet në Real Estate. Si do ta ndikojë COVID-19 këtë sektor?” Gjatë këtij webinari u trajtuan tema të rëndësishme
Expocity Albania, më datë 9 qershor, organizoi webinarin e rradhës dedikuar sektorit të sigurisë. Në këtë webinar, u trajtuan problematikat e sektorit gjatë pandemisë dhe orientimi i kompanive të sigurimit
Expocity Albania, më datë 21 Maj 2020, organizoi webinarin me temë “Industria Tekstile në Shqipëri dhe dinamikat gjatë dhe pas COVID-19”. Duke qënë një nga sektorët me rëndësi për ekonominë