Auto Sallon Tirana 2018 & AutoMotive Forum – Media PR

Auto Sallon Tirana 2018, çfarë rezervon këtë vit eventi unik i sektorit të automobilave

Për të tretin vit radhazi, Expocity Albania do të sjellë për të gjithë të interesuarit eventin e përvitshëm të makinave në Shqipëri, “Auto Sallon Tirana 2018 dhe Automotive Forum”.
Gjatë katër ditëve, nga data 31 Maj deri më 3 Qershor, dyert e Expocity Albania do të jenë të hapura për të gjithë vizitorët, të cilët do të kenë mundësinë të prezantohen me modelet e reja të makinave nga markat më prestigjioze në Shqipëri.
Lexo më shumë...

Vizion i ri për Expocity Albania, një qendër expo me standard ndërkombëtar

Expocity Albania është një emër i njohur tashmë në tregun e expo-ve në Shqipëri që prej më shumë se 2 vitesh nga hapja e expo-s së parë.
CEO e Expocity Albania, Aida Lutaj, tregon se qëllimet e mëtejshme janë në funksion të shndërrimit të kësaj hapësire moderne të organizimit të expo-ve, në një markë të mirëfilltë, më pas zhvillimin e saj në kontekst rajonal e më gjerë.
Lexo më shumë...

Auto Sallon Tirana 2018 – makina, adrenalinë dhe …sensibilizim!

Auto Sallon Tirana 2018 hapi dyert nga data 31 maj – 3 qershor. Eventi më i njohur i fushës së automobilave, organizoi për katër ditë para pjesëmarrësve dhe ekspertëve të sektorit një sërë aktivitetesh dhe forumesh. Expocity Albania, pjesë e ndërkombëtarëve të UFI, organizoi eventin e përvitshëm të fushës së automobilave, ambientet e të cilit janë shndërruar në një sallon makinash me brandet më të njohura.
Lexo më shumë...

Fiat Chrysler Automobiles FCA, now present in Albania

Fiat Chrysler Automobiles FCA will now be present in Albania with several new products under the mark of Automaster company, the only authorized representative of FIAT in Albania, owned by Union Group. On November 6th, products of three prestigious automobile brands such as Fiat, Fiat Professional and Jeep were presented in a gala evening at Expocity Tirana premises. Present in the event were celebrities, businessmen and others.
Lexo më shumë...