Të Sigurt Mbi 2 Rrota 2022
Edicioni i 11-të i Konkursit Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota” mbërrin në fazën finale. Finalja Kombëtare, të shtunën më 14 Maj 2022, ora 09:00 në sallën e brendshme të Expocity 13 Shkolla Finaliste dhe 52 fëmijë në një finale që ka për qëllim edukimin dhe njohjen e fëmijëve me sinjalistikën rrugore ...
International Tourism & Environment
Ditët Ndërkombëtare të Turizmit dhe Mjedisit në Tiranë, është një event unik, ku të gjithë profesionistët e udhëtimit dhe turizmit, ekspertët e mjedisit dhe entuziastët e udhëtimit, nga e gjithë bota, mblidhen sëbashku për të diskutuar mbi këto trende të reja.
Automotive Fair Albania
Rruga drejt edicionit të parë të Automotive Fair Albania është hapur zyrtarisht!

Takimi i shumëpritur për industrinë e rrotakëve , një vitrinë rajonale për sipërmarrjet më novatore, po vjen në Automotive Fair Albania, në datat 17-19 qershor 2022, në Expocity, Tiranë.
Energy 2022
Në datat 28-29 Qershor 2022, Expocity Albania organizon Edicionin e 4-t të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë. “Mundësi në vorbullën e krizës”: Energy Expo & Forum 2022 do të trajtojë situatën aktuale të sektorit të energjisë, krizën në të cilën ndodhet sot bota, ndaj të cilës nuk është imune as Shqipëria.
Leather Line
Leather Line - Edicioni i 3-të
13-15 Tetor
REZERVO DATEN
AgroTech Expo 2022
Edicioni i III-të i Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Agroteknologjisë AGROTECH Expo 2022, i organizuar nga Expocity Albania, do të zhvillohet në datat 24-26 Nëntor, 2022.Ky panair ofron një platformë komunikimi biznesi për aktorët më të rëndësishëm kombëtarë, rajonalë e ndërkombëtarë...

KALENDARI I EVENTEVE 2022