+355 4 23 87 080    info@expocity.al
Plotësoni të dhënat më poshtë dhe na dërgoni një mesazh me kerkesa, sugjerime, aplikime për panair etj. Per cdo paqartesi qe keni mos hezitoni te na pyesni. Stafi jone do t'ju ktheje pergjigje per cdo pyetje qe keni.
  • +355 67 400 8765
  •  info@expocity.al
  • Autostrada Tiranë-Durrës, Km 8, pranë Citypark, Tirane Albania

Emri (required)

Email (required)

Subjekti

Mesazhi

Verifikoni