+355 4 23 87 080    info@expocity.al
Logo DataKategoriPrezantim
autosallon28 – 9 Prill Panairi Mediterran i Turizmit Shkarko
aftesi27 - 29 PrillPanairi Shkollave dhe Aftesive Profesionale “Olimpiada e Aftesive”Shkarko
safe04 - 06 MajPanairi Safety & SecurityShkarko
2rrota13 MajTE SIGURTE MBI DY RROTA - Organizuar nga ACAShkarko
uni24 - 26 MajPanairi Shkollave te Larta “Ditet e Orientimit te Karrieres se Maturantit”Shkarko
fashion01 - 04 QershorTirana Fashion DaysShkarko
eu_contest15 ShtatorEuropean Traffic Education Contest - nga ACA, me mbeshtetje te FIAShkarko