+355 4 23 87 080    info@expocity.al

Expocity Albania

13
Apr
All day long
Autostrada Tiranë-Durrës, Km 8, pranë Citypark,
Tirana,
Albania,
from 13-04-17 to 16-04-17

Panairi “Çifti i Lumtur”

  • Expo City Albania sjell për të tretin vit rradhazi, Panairin e martesave dhe eventeve “Çifti i Lumtur”. Eventi më unik dhe më i sukseshmi në këtë industri, i cili është projektuar të mbledh profesionistët e fushës së organizimit të momenteve më të bukura në jetën e secilit prej nesh, d...
Loading map
4
May
All day long
Autostrada Tiranë-Durrës, Km 8, pranë Citypark,
Tirana,
Albania,
from 04-05-17 to 06-05-17

 

 

 

...
Loading map

Ambientet Expocity